کد خبر : 192400
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 - 17:39

تکنولوژی فرسوده صنایع تبدیلی از عوامل افزایش ضایعات محصولات کشاورزی

تکنولوژی فرسوده صنایع تبدیلی از عوامل افزایش ضایعات محصولات کشاورزی

ایسنا/گیلان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان گفت: تکنولوژی فرسوده صنایع تبدیلی از عوامل افزایش ضایعات محصولات کشاورزی است و به همین دلیل هرساله ۲۸ تا ۳۰ واحد صنایع تبدیلی در گیلان نوسازی می‌شوند. قاسم جوادزاده در گفت و گو با ایسنا به وجود ظرفیت‌های خوب حوزه صنایع تبدیلی در گیلان اشاره و گفت:

تکنولوژی فرسوده صنایع تبدیلی از عوامل افزایش ضایعات محصولات کشاورزی  

ایسنا/گیلان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان گفت: تکنولوژی فرسوده صنایع تبدیلی از عوامل افزایش ضایعات محصولات کشاورزی است و به همین دلیل هرساله ۲۸ تا ۳۰ واحد صنایع تبدیلی در گیلان نوسازی می‌شوند.

قاسم جوادزاده در گفت و گو با ایسنا به وجود ظرفیت‌های خوب حوزه صنایع تبدیلی در گیلان اشاره و گفت: کارخانه‌های شالیکوبی بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی گیلان را تشکیل می‌دهند و در تمام شهرستان‌های گیلان کارخانه شالیکوبی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در صنایع تبدیلی برنج اخیرا چند واحد فعال شده‌اند، افزود: گیلان حدود ۱۰۰ برند برنج و ۶۰ برند چای دارد و در مجموع چند سالی است که سرمایه‌گذاران در حوزه صنایع تبدیلی گیلان فعالیت خوبی دارند.

جوادزاده یکی از دلایل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران در بخش صنایع تبدیلی وجود قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بالای این حوزه در استان دانست و خاطرنشان کرد: بیش از ۳ میلیون تن محصول کشاورزی در گیلان تولید می‌شود و بیش از ۲۰۰۰ واحد تولیدی صنایع تبدیلی در گیلان فعالیت می‌کنند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: ظرفیت واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی گیلان یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن است و ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر  در آن‌ها مشغول به کار هستند.

جوادزاده اضافه کرد: محصول عمده این کارخانجات برنج، چای، زیتون، کیوی، مرکبات، مواد لبنی، خوراک دام، سردخانه‌ها و … است.

وی ادامه داد: گیلان در حوزه صنایع تبدیلی از نظر تعداد صدور مجوزها رتبه اول و در حوزه ظرفیت فرآوری رتبه چهارم و در حوزه اشتغال نیز رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

جوادزاده خاطرنشان کرد: ارتقای کمیت و افزایش تنوع فرآوری محصولات کشاورزی از اولویت‌های کاری این اداره است که موجب بهبود بهره‌وری بخش کشاورزی و کاهش ضایعات می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان  تصریح کرد: وضعیت آب و هوایی و ضعف تکنولوژی فرسوده در صنایع در افزایش ضایعات محصولات کشاورزی موثر است و هرساله با تجهیز و بهسازی کارخانه ها برآنیم تا این میزان ضایعات کاهش یابد.

وی افزود: سالانه بالغ بر ۲۸ تا ۳۰ واحد از صنایع تبدیلی استان تجهیز و نوسازی می‌شوند و تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان برای اصلاح برخی از این واحدها تسهیلات داده شده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چرا زيرنويس فيلم نمياد

خرید رپورتاژ آگهی دائمی با 70% تخفیف

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح