پژوهشگران ابعاد مختلف شخصیتی سردار سلیمانی را تبیین کنند
ایسنا/لرستان مدرس حوزه و دانشگاه گفت: لازم است تا پژوهشگران با استفاده از روشهای نو ابعاد مختلف این شخصیت تکرار نشدنی را تبیین کنند. حجتالاسلام مهدی نظری با گرامیداشت یاد و خاطره سردار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: باور به توحید و بهدنبال آن پذیرش ولایت رسولاکرم(ص) و ائمهاطهار(ع) و در نهایت اعتقاد به ولیفقیه اولین عنصر
ایسنا/لرستان مدرس حوزه و دانشگاه گفت: لازم است تا پژوهشگران با استفاده از روشهای نو ابعاد مختلف این شخصیت تکرار نشدنی را تبیین کنند.
حجتالاسلام مهدی نظری با گرامیداشت یاد و خاطره سردار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: باور به توحید و بهدنبال آن پذیرش ولایت رسولاکرم(ص) و ائمهاطهار(ع) و در نهایت اعتقاد به ولیفقیه اولین عنصر مکتب سیاسی حاج قاسم است که در رفتار و منش سیاسی او با عنوان عقلانیت در حوزه سیاست داخلی و مقاومت در حوزه سیاست خارجی نمود پیدا میکند.
وی با بیان اینکه زندگی مجاهدانه سردار حاج قاسم سلیمانی مملو از این سه عنصر است، ولایت در جای جای تصمیمات او تأثیر گذاشته به گونهای که حتی یک لحظه نیز بر خلاف خواست و منویات امامین انقلاب اسلامی عمل نکرد، اضافه کرد: بروز عقلانیت سیاسی در صحنه داخلی کشور، مهمترین مشخصه این شهید است، هدف حاج قاسم سلیمانی، اعتلای ایران اسلامی بود و در راه رسیدن به این هدف با تمامی جریانهای سیاسی تعامل داشت.
این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: به عبارت دیگر در دستگاه محاسباتی حاج قاسم سلیمانی اصالت با منافع ملت مسلمان بود و برای تحقق این منافع از ظرفیت تمامی جریانهای سیاسی استفاده کرد و تمامی همت بلندش را در راه کاهش تنش میان جریانها و ایجاد فهم مشترک از مفاهیم ملی و اسلامی؛ آن هم در صحنه عمل صرف کرد.
نظری خاطرنشان کرد: اقدامات منطقهای حاج قاسم بیشاز دیگر جنبههای شخصیتی ایشان برای ملت ایران قابل درک و فهم است، چه اینکه در طول حیات با برکت خود بهواسطه نبوغ فکری و نظامی و همچنین مجاهدت مؤمنانه، بهعنوان مرجع و فرمانده عملیاتی میدان مبارزه با استکبار جهانی و منطقهای شناخته شد و مقاومت مهمترین عنصر شخصیتی ایشان است که آن را از مکتب پیر و مراد خود یعنی امام راحل به ارث برده است.
وی با اشاره به اینکه ازجمله اصول عملی حاج قاسم در عرصه سیاست داخلی میتوان به اعتقاد عملی به ولایت فقیه، خدمت به مردم، اعتقاد راسخ به عدم جدایی دین از سیاست و فراجناحی بودن اشاره کرد، افزود: تحلیل شخصیت کامل سردار سلیمانی به شخصیت اخلاقی صرف، مانع شناخت و ترویج اصول عملی وی است، بنابراین لازم است تا پژوهشگران با استفاده از روشهای نو ابعاد مختلف این شخصیت تکرار نشدنی را تبیین کنند.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: رفتارشناسی حاج قاسم سلیمانی در فضای تحلیل سیاسی بیانگر این نکته است که او هیچ وقت به صورت علنی وارد دنیای سیاست نشد مگر آنکه تکلیفش ایجاب کند، اما اهل سیاست آن را وارد خطکشیهای مرسوم کرده و رفتار این سردار بزرگ اسلام را جناحی تحلیل کردهاند، بنابراین بررسی مشی سیاسی ایشان نشان میدهد، تعامل و همکاری با جریانهای مختلف سیاسی در داخل کشور برای تحقق امنیت و منافع ملت بوده و گزاره اصلی سیاستورزی ایشان عبارت از «سیاست برای مردم» بود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰